5x Nachtje weg bij Resort Bad Boekelo

Home / / 5x Nachtje weg bij Resort Bad Boekelo

bad-boekeloPrijs: 5x overnachting + ontbijt bij Resort Bad Boekelo

Midden in Twente in de nabije omgeving van Enschede, vindt u het meest complete hotel van Nederland: Resort Bad Boekelo. Dit familiehotel heeft alles in huis voor een weekend, midweek of mini- vakantie met het hele gezin! Ook is dit hotel, met al haar faciliteiten, uitermate geschikt voor uw evenement, training of vergadering.

Resort Bad Boekelo heeft zowel hotelkamers als appartementen en handige familiekamers. Het hotel beschikt over vele faciliteiten zoals een zwembad, sauna, bowlingbaan en een wellness centrum. En van al deze faciliteiten (m.u.v. het wellness centrum) mag u als gast gratis gebruik maken! Bij het bowlen is wel de voorwaarde dat u tenminste 1 consumptie per persoon gebruikt. In het sfeervolle Restaurant Moods kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dit landelijk gelegen hotel beschikt over accommodatie met gratis WiFi.

Resort Bad Boekelo ligt in een bos van 25 hectare en biedt een scala aan recreatieve activiteiten op het eigen terrein. De snelweg A35 kan in iets meer dan 5 minuten rijden bereikt worden. Het centrum van Enschede en Haaksbergen liggen beide op 8 kilometer van het hotel. Hengelo en de snelweg A1 kunnen met de auto in 15 minuten bereikt worden. Parkeren is gratis.

Aangeboden door: Hotels by Sheetz